YRITYS

Minä olen Sirpa Kurki ja perustanut toiminimen vuonna 2010. Olen kulkenut pitkän tien oman hyvinvointini löytämiseksi, ja sitä kokemusta ammennan myös muiden auttamistyössä. Hyvinvointi on monen tekijän summa, ja se heijastuu koko ihmisen elämään. Yhtä lailla oikea ravitsemus, lepo ja liikunta, kuin henkinen hyvinvointi ja tunteiden tasapaino vaikuttavat hyvän olon kokemiseen. On helpompi tuntea iloa ja nauttia elämästä, kun kokonaisuus on harmoniassa. Kuunnella sisäistä ohjaustaan ja kulkea omaa elämänpolkuaan rohkeasti. Syvästi rentouttavat hoidot luovat mahdollisuuden sisäisen hiljaisuuden kokemiselle ja oman intuition heräämiselle. On hyvä välillä antaa itselle aikaa pysähtyä kaiken kiireen ja hälyn keskellä. Kysyä itseltään, mitä oikeasti haluan elämältäni?

Suola on ihmisen toiseksi tärkein elintarvike veden jälkeen. Siksi ei ole yhdentekevää minkälaista suolaa käytämme päivittäin. Himalajan kristallisuola on puhdasta luonnollista suolaa, joka sisältää kehon toiminnalle tärkeitä alkuaineita.

Olen ihastunut suomalaiseen puhtaaseen luontoon ja sen raaka-aineisiin, marjoihin ja yrtteihin. Arctic Nutritionin Wild Food-tuoteperheessä yhdistyvät pohjoisen luonnon alkuvoima ja tieteelliset tutkimukset. Se täydentää ravintoainevajettamme luonnollisesti ja auttaa solujamme voimaan hyvin. .

Kerron mielelläni terveellisestä ravitsemuksesta ja pidän tuotteiden esittely- ja myyntitilaisuuksia ryhmille, esimerkiksi kotikutsuilla ja erilaisissa tapahtumissa.

Koulutukseni:

Sairaanhoitaja, leikkaus- ja anestesiasairaanhoito -93
Ayurvedahoitajakursseja -08
Kuppauskurssi 1 -09
Reiki 1 -08 ja reiki 2 -09
Shamaanirummuntekokurssi -09
Kuppauskurssi 2 2010
Sekhem-kurssi 1-2 2011
Äänihoitaja-diplomikurssi 12 kk 2012
Prananadi Healing 1.taso 2016